Shiatsu Header Image

Praktijk voor lichaamswerk en lichaamsgerichte (trauma)therapie.

Welkom

Shiatsu

Iedereen heeft wel eens last van pijn, vermoeidheid of spanningen. Regelmatig terugkerende klachten kunnen erg vervelend zijn. Zeker als onduidelijk is waar ze vandaan komen. Iokai shiatsu is een manuele therapie waarbij met handen en duimen druk wordt uitgeoefend op het lichaam. Waardoor je energie weer ongestoord kan stromen, zodat je je weer ontspannen en gezond voelt. Lees meer..

Rebalancing

Rebalancing is een vorm van lichaamswerk, waarbij lichaamswijsheid als ingang wordt gebruikt voor zelfontdekking en bewustwording. Elke sessie is een combinatie tussen gesprek, zelfonderzoek en massage. In het gesprek en met aanraking begeleid ik je om de subtiele signalen van je lichaam gewaar te worden, en wat er voelbaar is in je lijf. De inzichten die ontstaan helpen je om je eigen grenzen te herkennen, en te weten wat je wilt en nodig hebt. Waardoor je makkelijker keuzes kunt maken die bij je leven passen. Lees meer..

Trauma
Als een ervaring te snel, te onverwacht en te overweldigend voor je was, kan dit zich in je lichaam vastzetten. Je blijft dan als het ware vastzitten in een vecht, vlucht of bevriezingsreactie. Dit kan zich uitten als chronische stress, alertheid, snel geïrriteerd zijn, etc. Trauma kan ook ontstaan als er in onze kindertijd onvoldoende ondersteuning en veiligheid was. Dit kan veel invloed hebben op hoe je nu in het leven staat. Lees meer..

Heb je vragen, twijfel je of deze vorm bij je past, of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op.