Shiatsu Header Image

Welkom bij Shiatsis, praktijk voor lichaamsgerichte therapie.

Shiatsu therapie

Iedereen heeft wel eens last van pijn, vermoeidheid of spanningen. Regelmatig terugkerende klachten kunnen erg vervelend zijn. Zeker als onduidelijk is waar ze vandaan komen. Shiatsu is een acupressuur therapie waarbij met handen en duimen druk wordt uitgeoefend op het lichaam. Waardoor je energie weer ongestoord kan stromen, zodat je je weer ontspannen en gezond voelt.

Rebalancing

Rebalancing is een vorm van lichaamsgerichte therapie. Elke sessie is een combinatie tussen een gesprek, zelfonderzoek en massage. In het gesprek en via aanraking help ik je gewaar te worden wat er voelbaar is in je lijf, en waar dat aan raakt in je leven. De doorvoelde inzichten die ontstaan, helpen je om je eigen grenzen te herkennen, en te weten wat je nodig hebt. Waardoor je makkelijker keuzes kunt maken die bij je leven passen.

Vergoeding zorgverzekeraars

Als je aanvullend verzekerd bent vergoeden de meeste zorgverzekeraars voor een deel de sessies. Als je twijfelt of jouw pakket dekking geeft, neem dan vooraf contact op met je zorgverzekeraar.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op. Je bent welkom!