Shiatsu Header Image

Welkom op de website van Shiatsis, praktijk voor lichaamsgerichte therapie. 

Shiatsu therapie

Iedereen heeft wel eens last van pijn, vermoeidheid of spanningen. Regelmatig terugkerende klachten kunnen erg vervelend zijn. Zeker als onduidelijk is waar ze vandaan komen. Iokai shiatsu, of shiatsu massage, is een manuele therapie waarbij met handen en duimen druk wordt uitgeoefend op het lichaam. Waardoor je energie weer ongestoord kan stromen, zodat je je weer ontspannen en gezond voelt. Lees meer..

Rebalancing

Rebalancing is lichaamswerk waarbij we met aandacht naar de signalen van lichaam en geest luisteren, wat leidt tot inzicht en persoonlijke groei. Elke sessie is een combinatie tussen een gesprek, zelfonderzoek en massage. Door een aandachtige en trage vorm van aanraken en massage ga je meer ruimte en ontspanning ervaren in je lichaam. De inzichten die ontstaan vanuit het zelfonderzoek, helpen je om je eigen grenzen te herkennen, en te weten wat je nodig hebt. Waardoor je makkelijker keuzes kunt maken die nu bij je leven passen. Lees meer..

Rebalancing & trauma
Als een ervaring te snel, te onverwacht en te overweldigend voor je was, kan dit zich in je lichaam vastzetten als chronische stress. Trauma kan ook ontstaan zijn als er in onze kindertijd onvoldoende ondersteuning en veiligheid was. Lichaamsgericht traumawerk helpt je op een zachte manier de oude ervaringen te verwerken, waardoor je in het hier en nu volop in het leven kunt staan. Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maak ik ook gebruik van Somatic Experiencing en NARM.

Heb je vragen, twijfel je of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op.