Shiatsu Header Image

Wendy voelt precies aan waar de problemen zitten. Heel erg kundig. Ik kan iedereen deze ervaring aanraden.” Pim van Collem

Iokai meridiaan shiatsu, een wereld van verschil

naamshiatsuIokai shiatsu is een zachte vorm van manuele massage therapie. Door natuurlijke druk, gegeven met duim en vingers en met gebruik van strekkingen en lichte manipulaties, wordt de vrije doorstroming van ki (chi) of levensenergie in je lichaam gestimuleerd. Belemmeringen in de energiecirculatie zijn vaak de oorzaak van uiteenlopende klachten en ziektes. Deze methode activeert en ondersteunt het zelfhelende vermogen in ieder mens. Meridiaan shiatsu streeft naar een optimale gezondheid en balans.

Wanneer Iokai meridiaan shiatsu?

Shiatsu versterkt je basisconditie, vitaliseert, ontspant en werkt diepgaand. Je hoeft niet ziek te zijn om de helende werking van shiatsu te ondergaan. Ook als je alleen voor ontspanning komt ben je welkom.  Klik hier om meer te lezen over klachten die shiatsu kan verhelpen en/of verlichten.

Vergoeding zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk Iokai shiatsu therapie. Hieronder vindt je een overzicht van vergoedingen. Als je twijfelt of jouw aanvullend pakket dekking geeft, neem dan vooraf contact op met je zorgverzekeraar.

Een shiatsu behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost 70 euro.