Massage Feature Image

Je lijf is een goede ingang om via gevoelens en emoties in contact te komen met wie jij bent en wat je beweegt.

Tarieven

Shiatsu € 85,00
Rebalancing € 85,00

Een afspraak verzetten of annuleren is kosteloos tot 24 uur voor de afgesproken tijd. Daarna wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

Vergoeding zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk Shiatsu en Rebalancing. Als je twijfelt of jouw aanvullend pakket dekking geeft, neem dan vooraf contact op met je zorgverzekeraar. Hier vind je het vergoedingenoverzicht van 2024.

Openingstijden

Alleen op afspraak.

Dinsdag 09.00 uur – 18.00 uur
Donderdag 09.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 uur – 18.00 uur

Aangesloten bij:

LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten) en RBCZ (Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg, waaronder TCZ-tuchtrecht) en SCAG (kenniscentrum voor klachten en geschillen).

Klachten
Mocht je onverhoopt ontevreden zijn dan hoor ik dat natuurlijk het liefst heel graag van jou zelf. Dan hoop ik in een gesprek met jou het te kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit, dan kun je een beroep doen op een klachtenfunctionaris die je kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Je kunt hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging de LVNT ( https://www.lvnt.nl/klachten).