Ervaring Header Image

“Wendy begeleidt je op een heel respectvolle manier op een reis door emoties, gedachten, gevoelens en diepere lagen van het (onder) bewustzijn. Op geen enkel moment voelde ik mij ongemakkelijk of onbegrepen. De diepgaande en invoelende manier waarop Wendy mij benaderde getuigt van respect voor het individu en een oprechte interesse voor mijn welzijn.” Marieke Zwolsman

Integrale massage

images1PMECYSTZoek je hulp bij lichamelijke klachten? Heb je last van spanningen, stress, burn-out? Verlang je naar zelfinzicht en wil je je verdiepen in je innerlijke wereld? Deze massage ondersteunt jouw proces en laat je ervaren hoe je in je vel zit.

Integrale massage helpt pijnklachten te verhelpen of verlichten door het gebruik van verschillende technieken uit shiatsu, rebalancing en cranio sacraaltherapie.

Deze lichaamsgerichte benadering helpt je beter te gaan voelen hoe het met je gaat en meer balans te vinden in je leven. Ook is het een mooie aanvulling op andere therapieën die je misschien op dit moment volgt, bijvoorbeeld gesprekstherapie of fysiotherapie.

Pijlers van integrale massage

  • jij als persoon staat centraal
  • het helpt bij fysieke klachten
  • het helpt je meer ruimte en rust te vinden in je hoofd
  • het helpt je gevoelens te herkennen en te durven ervaren
  • het vergroot je lichaamsbewustzijn en daarmee je draagkracht en gevoel van welbevinden