Ervaring Header Image

“Wendy begeleidt je op een heel respectvolle manier op een reis door emoties, gedachten, gevoelens en diepere lagen van het (onder) bewustzijn. Op geen enkel moment voelde ik mij ongemakkelijk of onbegrepen. De diepgaande en invoelende manier waarop Wendy mij benaderde getuigt van respect voor het individu en een oprechte interesse voor mijn welzijn.” Marieke Zwolsman

Rebalancing

images1PMECYSTNaast bestaande therapieën heeft Rebalancing lichaamswerk een minder mentale en meer fysieke ingang. De aanraking is ondersteunend aan het vergroten van je eigen lichaamsbewustzijn. Want als je meer in je lijf zit vergroot dat je draagkracht en gevoel van welbevinden.

In een sessie beginnen we met focussen. Dit is een gesprek waarbij je je meer gewaar gaat worden van wat er voelbaar is in je lijf en waar dat aan raakt. Deze inzichten kunnen je helpen in het beter gaan voelen van je eigen grenzen. Als je dat helder hebt dan geeft je dat meer keuzevrijheid.

Bij een gezond lichaam is iedere structuur voortdurend in beweging en kan alleen op die manier goed functioneren. Emotionele en fysieke problemen kunnen deze dynamiek verstoren, waardoor pijnklachten ontstaan. Rebalancing brengt door middel van een aandachtige aanraking jou bewustzijn naar je pijn, bijvoorbeeld bij stress, angst of pijnlijke spieren. Hierdoor krijg je meer inzicht in datgene wat je belemmerd. Ga je bij stress meer rust en ruimte ervaren, bij angst meer draagkracht en dieper liggende spierspanning krijgt de kans om zich te ontspannen.

Rebalancing lichaamswerk werkt met diepe bindweefseltechnieken, vloeibare vormen en zachte luisterende aanraakmethoden.

Een sessie duurt 1 uur tot 5 kwartier.